Carla houdt van doggysex

Carla houdt van doggysex

Carla24

26 jarige vrouw op zoek naar een man uit Overijssel

Afkomst Overijssel
Postuur Normaal
Gewicht 67KG
Lengte 177CM
Ik heb interesse in
  • Anaal
  • Facial
  • Ongeremde Sex
  • Sex
  • Rollen spel
  • SM dominant

Carla houdt van doggysex en zoekt mannen om dan ook doggy sex mee te hebben. Carla is 26 jaar en doggysex verslaafd zoals ze dat zelf zegt.

Carla houdt van doggysex

Hallo ik ben Carla en ik ben 26 jaar oud en kom uit Overijssel waar ik ben opgegroeid en niet te vergeten doggy ben ontmaagd. Sinds ik een keer doggysex heb gehad wil ik bijna niets anders meer, mijn gedachtes gaan de gehele dag uit naar hete sex en het liefst doggy natuurlijk. Weet jij mijn kontje wel te temmen door er lekker tegenaan te kletsen wanneer je hard in mijn kutje of kont neemt? Wil jij mijn rijden en laten zien wat hard genomen worden echt inhoudt? Meld je gratis aan en kom direct met mij in contact. We zullen snel bij elkaar zijn om eens lekker los te gaan. Naast doggy sex sta ik open voor Anaal, Facial, Ongeremde Sex, Sex, Rollen spel, SM dominant, afspreken, dating, contact, sm, gangbang, bdsm en nog veel meer.

contact opnemen