as5jul2019 uit Huisduinen is op zoek naar een spannende date

as5jul2019-uit-HuisduinenHoi hoi ik ben as5jul2019 en kom uit Huisduinen. Wat leuk dat jij een kijkje bij mij komt maken. ik ben nog best jong, een beetje verlegen eerlijk en spontaan. Op straat vind ik het erg moeilijk om een leuke kerel aan te spreken, dan maar zo he? Wat ik precies zoek, een vlotte spontane man die niet alleen maar aan zich zelf denkt. Geen huismus alsjeblieft!. Ik hou van Spannend contact, Vriendschap, Fantasie delen en in mijn vrije tijd ga ik Familie, TV kijken, Cafe / Bar, Bioscoop. Hoe ik ben in bed? Nou ik hou van van alles waaronder waarbij mijn buik niet vergeten moeten worden. Mijn favoriete sexstandje is Standje 69 en je kan mij in bed het beste omschrijven als rustig en opwindend, een beetje verlegen. Ik hou ervan om gestuurd te worden en laat mij dan ook gewillig begeleiden naar een heerlijk hoogtepunt.

Waar ben ik naar op zoek? Ondernemend, wetende wat hij wel en niet wil, en zich durft te geven aan mij..

Over as5jul2019:

  • Naam – as5jul2019
  • Leeftijd – 23
  • Haarkleur – Blond
  • Kleur ogen – Blauw
  • Tattoo – Geen
  • Contact voorkeuren – Spannend contact, Vriendschap, Fantasie delen
  • Sport –
  • Relatiestatus┬á – Single

Gratis sex
Logo