LekkerLatten is fan van BDSM

-uit-Hallo geile mensen in Nederland. Ik ben LekkerLatten een vrouw van 51 jaar oud die wel zin heeft in een spannend BDSM avontuurtje. Er is al een man is het spel, maar daar woon ik niet mee samen. Ik vind het belangrijk een mate van vrijheid te behouden, om dingen op mijn manier nog te mogen ervaren. Spreekt jou dit aan? Het moet niet te moeilijk zijn, dus gebonden mannen kunnen ook bij mij terecht. Ik hou van lichte SM, niet extreem en verder sta ik ook voor veel open. Sla mij maar over als je alleen van wining & dining houd, ik zoek (vaker) kortstondig avontuur en niets emotioneel gebonden.

Waar ben ik naar op zoek? Naar een lekker (online) spannend iets natuurlijk…

Over LekkerLatten:

  • Naam – LekkerLatten
  • Leeftijd – 51
  • Haarkleur – blond
  • Kleur ogen – blauw
  • Tattoo – Ja
  • Relatiestatus┬á – relatie(niet samenwonend)

Gratis sex
Logo