LoveleyBenthe uit Spaarndam houd van een vibrator

LoveleyBenthe-uit-SpaarndamHoi ik ben Benthe en zoek een leuke man.
Denk dat ik wel moet wennen aan een man in mijn leven!
Ik vind het heerlijk om op het terras te zitten met lekker weer of om heerlijk een dagje erop uit te gaan. Heerlijk uit eten in de buitenlucht, maar binnen is natuurlijk ook niet vervelend Met een leuke film kan het ook heel gezellig worden. Ben op zoek naar iemand die het ook rustig wil op bouwen en geen overhaaste beslissingen wilt nemen.. Ik hou van Spannend contact, Vriendschap en in mijn vrije tijd ga ik Uit eten, Avondje met vrienden, Familie, Lezen, TV kijken, Voorstelling bekijken, Cafe / Bar, Bioscoop. Hoe ik ben in bed? Ik hou vooral van heerlijke romantische en passievolle sex. Mij kan je daarbij het beste verwennen door mijn oren, lippen en hals heerlijke te strelen en te likken. Mijn favoriete sexstandje is Missionaris, Standje 69, Lepeltje en je kan mij in bed het beste omschrijven als heerlijk kneedbaar en passievol.

Waar ben ik naar op zoek? Ben jij diegene die na een week hard werken leuke dingen samen wilt doen en niet alles wil overhaasten lief en gezellig is. Spreek me dan snel aan?.

Over LoveleyBenthe:

  • Naam – LoveleyBenthe
  • Leeftijd – 30
  • Haarkleur – Bruin
  • Kleur ogen – Bruin
  • Tattoo – Geen
  • Contact voorkeuren – Spannend contact, Vriendschap
  • Sport – Fitness, Joggen
  • Relatiestatus┬á – Single

Gratis sex
Logo