mil is fan van BDSM

-uit-Hallo geile mensen in Nederland. Ik ben mil een vrouw van 58 jaar oud die wel zin heeft in een spannend BDSM avontuurtje. Ik ben een onderdanige dame en ik ben op zoek naar een dominante man die mij onder de duim kan houden. Ik hou niet van plas en poep, adem ontnemen. Verder is er veel bespreekbaar met mij. Mijn harde grenzen zijn hard en daar ga ik niet over heen. Welke Lekkere Dominante man wil mijn lichaam gebruiken voor zijn lust zonder bloed want daar hou ik niet van. Ik hou wel van lekker pijpen en in mijn mondje geneukt worden.

Waar ben ik naar op zoek? Naar een lekker (online) spannend iets natuurlijk…

Over mil:

  • Naam – mil
  • Leeftijd – 58
  • Haarkleur – blond
  • Kleur ogen – bruin
  • Tattoo – Nee
  • Relatiestatus┬á – gescheiden

Gratis sex
Logo