Minares uit Venlo is op zoek naar

Hoi hoi ik ben Minares en kom uit Venlo. Ik ben Geboren in Portugal, Ik ben geadopteerd door hele lieve ouders die mij een prachtig leven hebben gegeven. Ik woon nu al enige tijd op mij zelf. Ik hou van koken, En leuke dingen doen.. Ik hou van Spannend contact, Vriendschap en in mijn vrije tijd ga ik Uit eten, Avondje met vrienden, Familie, Lezen, TV kijken, Voorstelling bekijken, Cafe / Bar, Bioscoop. Hoe ik ben in bed? Nou ik hou van van alles waaronder waarbij mijn niet vergeten moeten worden. Mijn favoriete sexstandje is en je kan mij in bed het beste omschrijven als .

Waar ben ik naar op zoek? Een lieve man die ook iets in zijn leven mist en er samen met mij over wilt praten, En wie weet wat er dan nog verder gebeurd..

Over Minares:

  • Naam – Minares
  • Leeftijd – 38
  • Haarkleur – Bruin
  • Kleur ogen – Bruin
  • Tattoo – Geen
  • Contact voorkeuren – Spannend contact, Vriendschap
  • Sport –
  • Relatiestatus┬á – Single

Tags:

Gratis sex
Logo