nikkyzzz uit Doetinchem is op zoek naar Sex op het strand

Hoi hoi ik ben nikkyzzz en kom uit Doetinchem. Hola! ben Nikky half NL half Spaans. Ben easy going en wil nieuwe mensen leren kennen.. Ik hou van Spannend contact, Vriendschap en in mijn vrije tijd ga ik Uit eten, Avondje met vrienden, Familie, Lezen, TV kijken, Voorstelling bekijken, Night club, Bioscoop, Sport evenement, Ik probeer zoveel mogelijk uit mijn leven te halen. Hoe ik ben in bed? Nou ik hou van van alles waaronder Gepassioneerde seks, Sex op het strand waarbij mijn niet vergeten moeten worden. Mijn favoriete sexstandje is Doggystyle en je kan mij in bed het beste omschrijven als .

Waar ben ik naar op zoek? Zoek een lieve jongen, simpel en duidelijk! Hopelijk stoort het je niet dat ik zo direct ben?.

Over nikkyzzz:

  • Naam – nikkyzzz
  • Leeftijd – 35
  • Haarkleur – Zwart
  • Kleur ogen – Blauw
  • Tattoo – Geen
  • Contact voorkeuren – Spannend contact, Vriendschap
  • Sport – Basketbal, Fitness, Joggen
  • Relatiestatus┬á – Single

Gratis sex
Logo